банер рекламни USB флаш памети

 

   абонирайте се за промо оферти

 

 
 

Начало    |    Цени    |    Доставка    |    За нас    |    Контакти     

USB флаш памети

Брандиране

банер рекламни USB флаш памети на склад

 

USB флашки, USB flash, Рекламни USB флашки с фирмено лого за презентации, USB флаш памети, USB флаш памети, USB Flash Drives, флашки, USB 2.0, рекламни флаш памети, надписване на флаш памет, внос на USB флаш памети, рекламни флашки, USB Flash drives

за нас

BrandUSB е специализиран сайт на ДЗЗД "АВ Дизайн Груп за USB флаш памети. Продуктите, който предлагаме са на два от най-големите производителя на флаш памети в Китай. Поради това сме разделили продуктите в интернет сайта с различни префикси - МО и СМ. Цените и условията на двата доставчика са различни. Подробности може да намерите в менютата ЦЕНИ и ДОСТАВКА.

ДЗЗД "АВ Дизайн Груп е регистрирана през 2003 година и е специализирана в изработката и вноса на рекламни материали. Предлагаме успешни решения в следните области: графичен и корпоративен дизайн, медия планиране, офсетов печат, дигитален печат, широкоформатен печат, ситопечат, видео, фотография, мултимедия, интернет, външна реклама, сувенирна реклама, както и в оформянето на вашите рекламни площи. Можем да предложим качество на обслужване и продукция еквивалентни на световното ниво в областта на печатната и електронна реклама, на конкурентни цени и при изгодни условия.

 

ОСНОВЕН ИНТЕРНЕТ САЙТ