банер рекламни USB флаш памети

 

   абонирайте се за промо оферти

 

 
 

Начало    |    Цени    |    Доставка    |    За нас    |    Контакти     

USB флаш памети

Брандиране

банер рекламни USB флаш памети на склад

 

USB флашки, USB flash, Рекламни USB флашки с фирмено лого за презентации, USB флаш памети, USB флаш памети, USB Flash Drives, флашки, USB 2.0, рекламни флаш памети, надписване на флаш памет, внос на USB флаш памети, рекламни флашки, USB Flash drives

Видове надписване на USB флаш памети
тампонен печат на USB флаш памети

Тампонен печат

 

Тaзи технология е най-универсална, когато става дума за надписване върху USB памети в един или два цвята върху гладки или заоблени повърхости. Основното предимство на този вид печат е ниската цена за надписване. Съвременните технологии в тампонния печат дава достатъчно добро качество на отпечатъка по отношение на разделителната способност, което позволява възпроизвеждането на дребни детайли.

 
лазерно гравиране на USB флаш памети

Лазерно гравиране

 

Най-често този метод се прилага въху метални USB памети, както и такива с кожена обвивка. Гравирането е технология, позволяваща да се нанесе изображение по неконтактен метод, практически на всякакви материали. С помощта на лазерния лъч от повърхността на изделието се изпарява тънък слой от материала, което образува релеф на повърхността. Прецизността на операциите се гарантира от цифровото програмно управление на гравиращата система, осъществявано от компютър. При изработката на съвременни средства за визуална комуникация, се използват много различни технологии, но нито една от тях не може да постигне изтънченото излъчване на гравюрата.

 
обемен стикер на USB флаш памети

Обемен стикер

 

Тaзи технология е подходяща за надписване на USB памети с "легло" или такива с абсолютно равна и гладка повърхост. Технологията позволява висококачествен дигитален пълноцветен печат. Произведените от нас 3D стикери се отличават с високо качество, кристалност и еластичност. Чрез допълнителното ефектно триизмерно кристално покритие се придава надеждна защита на стикера. Висококачествения пластичен материал придава на изображението по-луксозен вид.