Тампонен Печат

Тaзи технология е най-универсална, когато става дума за надписване върху USB памети в един или два цвята върху гладки или заоблени повърхости. Основното предимство на този вид печат е ниската цена за надписване. Съвременните технологии в тампонния печат дава достатъчно добро качество на отпечатъка по отношение на разделителната способност, което позволява възпроизвеждането на дребни детайли.

Лазерно гравиране

Най-често този метод се прилага въху метални USB памети, както и такива с кожена обвивка. Гравирането е технология, позволяваща да се нанесе изображение по неконтактен метод, практически на всякакви материали. С помощта на лазерния лъч от повърхността на изделието се изпарява тънък слой от материала, което образува релеф на повърхността. Прецизността на операциите се гарантира от цифровото програмно управление на гравиращата система, осъществявано от компютър. При изработката на съвременни средства за визуална комуникация, се използват много различни технологии, но нито една от тях не може да постигне изтънченото излъчване на гравюрата.

.

Директен UV печат

Директен УВ печат на рекламни USB флаш паети чрез UV LED принтер за директен печат. Предлагаме висококачествен фотореалистичен директен печат върху рекламни сувенири и други материали. Иновативният метод за печат дава възможност да отпечатаме пълноцветни CMYK надписи и снимки върху различни повърхности. Качеството на UV печат на флашки е гарантирано чрез разделителна способност на печатащата глава 2880х1440 dpi. Отпечатаните цветове се открояват с добра наситеност и висока плътност на печат. Технологията позволя отпечатване на пълноцветни изображения без значение от формата на файла.

Абонирайте се

Оставете вашият имейл, за да получавате
актуални промоции и нови продукти